Table Festive Coréenne / Pop up Korean Feast
private supper club 2014. 11. 2. 08:00
Pop up Korean Feast!
For those of you who have been asking me for the best place in town to eat Korean food, I’m opening my kitchen in the heart of Mile End for a Korean feast, because we all know, home-made is always best!
The feast will be a fixed menu that we commonly eat on holidays, weddings, or family gatherings back home. It includes about 10 different plates harvested from the earth, the forest, and the sea. Traditional appetizers will also be served, along with dessert.
During the feast, you will share a meal with a small group of people. With your chopsticks, you’ll taste a bit of everything while mingling with new friends.
*RSVP: Reservations are a must as place is limited.
Please confirm by November 10th by PRIVATE MESSAGE to give me enough time to prepare the feast. Fermenting and marinating Korean food takes a lot of time.
*As much as possible, I cook with local organic and wild products.
*Bowl of home brewed organic rice wine will be available.
*BYOB;
*When: Saturday, Novmber 15 at 7:00pm
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Table Festive Coréenne! (English version follows)
Pour ceux et celles qui me demandent le meilleur endroit pour manger de la bouffe coréenne, j'ouvre ma cuisine en plein coeur du Mile End pour une table festive. Parce que comme tout le monde le sait, "fait maison”, c'est toujours meilleur!
La soirée se fera avec un menu fixe comme en Corée lors d'une fête, d'un mariage ou d'une réunion de famille. Le menu inclura environ 10 plats différents provenant de la terre, de la forêt et de la mer. Des entrées traditionelles seront aussi servies ainsi qu’un dessert.
Vous partagerez le repas en petits groupes. Avec vos baguettes, vous gouterez à plusieurs plats tout en échangeant avec vos nouveaux amis.
*RSVP: Réservation obligatoire, cars espace est limité.
Réservez s’il vous plait par MESSAGE PRIVÉ avant le 10 novembre pour me laisser assez de temps pour préparer ce festin. Les fermentations et les marinades coréennes demandent beaucoup de préparation.
*Dans la mesure du possible, je cuisine avec des produits locaux biologiques et sauvages.
*Vin de riz biologique fait maison sera disponible.
*Apportez votre vin ou ce que vous voulez boire.
*Quand: 19h, 15 novembre